Verhalenverteller Kees van Wanrooij

  

Welkom!


Intro

Kees van Wanrooij, ook wel bekend als Rojewolf, heeft een zeer breed repertoire te bieden. Variërend van de Griekse mythologie, tot verhalen uit het land der indianen en van Ierse sages tot spannende sprookjes.


Wie zwijmelt er niet weg bij een goed verhaal, vertelt bij een warm kampvuur. Laten we dat in gedachten houden, ook al vervangen we het kampvuur door een kaars, schemerlamp of theaterspot. Met meer dan 25 jaar ervaring weet hij u, jong of oud, altijd mee te nemen naar die andere wereld. Een verhaal wevend tussen een begin wat we vergeten zijn en een eind wat we nog niet kennen.

 

 Hoe een luisteraar zijn ervaring beschreef.

Dit is de eerste keer dat ik naar een verhaal van Kees heb geluisterd. Het was het verhaal van Scrooge. Het was een super ervaring om mee te maken! Ik ben geen mens die van boeken houd maar ik denk dat iedereen wel van een verhaal houdt. Al is het een film, serie, verhaal op bandje, boek wat je zelf leest of een boek wat een van je ouders je ooit voor heeft gelezen. Net als mensen die boeken lezen zeggen, je zit echt in het verhaal. (Je fantasie neemt het zogezegd van je over.) Nou dit gevoel heb ik nog nooit gehad omdat ik geen boeken lees maar nu weet ik wat de mensen bedoelen als ze in het verhaal zitten. Als Kees een verhaal verteld doet hij dat zo goed, dan ga je echt op in het verhaal en zie je het voor je. (Je hangt aan zijn lippen.) 

Mark.